Skip to main content
  • Kinderopvang ZON en CulturA & Zo zien het zonnig in

    Gepubliceerd op 11 juli 2024

Kinderopvang ZON opent binnenkort een nieuwe locatie bij Sportvereniging RKDEO. De nieuwe locatie gaat ZON!sopkomst heten. Kinderopvang ZON vond gelijk een logische samenwerking met ons. 

De kinderen die gaan verblijven bij ZON kunnen zich straks uitstekend vermaken in Nootdorp. RKDEO biedt de ideale omgeving om buiten lekker te bewegen en bij ons kunnen ze hun hart ophalen met boeken en culturele activiteiten. Precies één van de Pijlers die Kinderopvang ZON zo belangrijk vindt, Cultuur. Vrijdag 5 juli was het kennismakingsbezoek in het prachtige Verhalenbos.

Samen leuke dingen doen

Kinderopvang ZON zit zo dichtbij ons. “Kinderen kunnen hier veel meer doen dan alleen lekker boeken lezen, verkleden en spelen. We hebben afgesproken dat we samen gaan kijken welke activiteiten we samen kunnen organiseren. Leuke dingen die goed passen in ons pand en aansluiten bij de visie van Kinderopvang ZON, want we denken heel erg hetzelfde over talentontwikkeling van kinderen en kinderen zelf de touwtjes in handen te laten nemen en zo samen leuke activiteiten verzinnen”, zo vertelt Petra Togni, directeur van zowel Bibliotheek Oostland als CulturA & Zo.

Samen op avontuur

Kinderopvang ZON! is volledig gericht op avonturen beleven. Dit doet Kinderopvang ZON het liefst buiten of in samenwerking met partners. “Door de mooie ligging in Nootdorp zullen wij er ook vaak op uit trekken om in de omgeving nog meer mooie dingen te ontdekken en avonturen te beleven! Doordat CulturA & Zo op een steenworp afstand ligt kunnen kinderen echt kiezen uit één van onze pijlers, waarbij we Cultuur bij CulturA & Zo uitstekend in het zonnetje kunnen zetten”, zo vertelt Jeroen Ruigrok van ZON.

Een uitje naar CulturA & Zo

Kinderopvang ZON kan wekelijks op bezoek bij ons, van een bezoek aan het Verhalenbos waar kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn, maar ook langs bij de Plantjes Bibliotheek. Ook het ontwikkelen van een eigen toneel-dansvoorstelling of dans- en muziekworkshops, behoren tot de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Een avontuurlijke samenwerking die beiden op het lijf geschreven is. Voor meer informatie en eventueel aanmelden van nieuwe kinderen bij ZONS!sopkomst: www.kinderopvangzon.nl