Skip to main content

Vernieuwde website!

  • Gepubliceerd op 3 oktober 2024

Op onze vijfde verjaardag is ook de vernieuwde website van CulturA & Zo de lucht ingegaan! Neem gerust een kijkje, want er valt heel veel te zien en te lezen. Vergeet ook vooral geen kijkje te nemen op de vernieuwde horecapagina, want je krijgt spontaan trek in iets lekkers. Wil je een zaal of een ruimte huren, dan kun je goed zien op pagina ‘Verhuur’ wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk ook te combineren met onze horeca-arrangementen. Er wordt ook heel veel les gegeven bij ons, klik daarvoor op de pagina ‘Lessen’ en wie weet zit er iets leuks voor je bij.

Nieuw is dat we elke week communiceren op de homepagina wat er allemaal per dag te doen is in CulturA. En vertrouwd is natuurlijk de ingang naar onze Bibliotheekpagina met alle relevante nieuwtjes. Voor tickets voor onze theatervoorstellingen ga je naar ‘Theater’. En we hebben bij ‘Jouw bezoek’ zoveel mogelijk informatie verzameld die je kan helpen als je maar ons toekomt.

Mis je nu iets of klopt er iets niet?
Laat het ons weten en we gaan er mee aan de slag! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.